Porties
1 schaaltje
Bereidingstijd
15 minuten
Ingrediënten
- 200 gram rauwe cashewnoten
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel appelciderazijn
- 1/4 theelepel zwarte peper
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- ½ theelepel zeezout
- 50 ml of 2 eetlepels water
Bereiding
Stap 1
Week cashewnoten 4 uur in water of 30 minuten in heet water.
Stap 2
Doe de cashewnoten samen met alle andere ingrediënten in de blender en meng tot een glad en romig geheel.
Stap 3
Voeg meer appelciderazijn toe voor pittigheid, citroensap voor zuurgraad, meer zout indien nodig en meer water als je wilt dat de consistentie minder dik is.
Stap 4
Mix nogmaals na de laatste aanpassingen.
Doe het in een pot of bak en bewaar in de koelkast tot je het gebruikt.
2 dagen houdbaar.
In-Joy
Reactie plaatsen
Reacties