Augustus 2024

Gepubliceerd op 27 juli 2024 om 17:32

Donderdag 15 augustus - Regulier Gongbad 

Elke derde donderdag van de maand heten je van harte welkom bij het PUUR gongbad, een uur welzijn voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gong geluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede.

Kundalini Yogalessen op vrijdagochtend

Ik doe elke ochtend yoga. Meestal gaat Ora trouw mee. Zij vindt de energie in de yogakamer superlekker en is een echte yogi. Als ik geluk heb speelt Ewa ondertussen de gong. Zij kan het al bijna net zo mooi als haar vader.  Onze dynamische Kundalini Yoga leent zich bij uitstek ervoor om de dag mee te beginnen. Wij gaan daarom ook overdag lesgeven. Zo kunnen wij jullie nog meer gaan trakteren op dynamische kriya's. Wij starten op vrijdagochtend. Bij voldoende aanmeldingen starten de lessen vanaf vrijdag 23 augustus om 09:30 uur. Meld je aan via de site, de mail of via whatsapp. 

Zaterdag 24 augustus 10:00-12:00 Kundalini Yoga XL

Het is een match gemaakt in de hemel. Kundalini Yoga & een Gongbad. Lieve yogi’s en gongbad liefhebbers. Vanaf zaterdag 24 augustus bieden wij 1 keer per maand op zaterdag Kundalini Yoga XL. Dit is een extra lange Kundalini Yoga les, waar wij uitgebreid de tijd nemen voor warm-ups, een kriya, een meditatie en wij afsluiten met een heerlijk Gongbad.

Fundering Voor Oneindigheid

Om het subtiele rijk van de ether te bereiken, waar we van nature grenzeloos zijn, moeten we eerst een stevig fundament op aarde leggen. Het beoefenen van deze kriya, die voornamelijk op het bekkengebied werkt, is een manier om die basis te leggen. Vervolgens lanceert de meditatie je in de rijken van de Oneindigheid.

Met een strippenkaart 2 ritten, zonder rittenkaart € 30,00

Heel jezelf - Puur Welzijn

Naast Kundalini Yoga en Gongbaden kun je bij ons terecht voor een stukje welzijn. 

Klankheling is door de geschiedenis heen in veel culturen gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in een staat van evenwicht te brengen en genezing en welzijn te bevorderen.

De Gong

De gong staat bekend om zijn unieke harmonische trillingen; deze frequenties spoelen over het lichaam en kunnen diep worden gevoeld. De trillingen helpen energieblokkades in het lichaam te verschuiven en los te laten en stimuleren de genezing op cellulair niveau.

Solfeggio

In een tijd waarin stress en angst maar al te vaak voorkomen, biedt de eenvoudige kracht van geluidstherapie een opmerkelijke kans voor herstel en balans. Een vorm van geluidstherapie die jij wellicht nuttig vindt voor de verbetering van jouw wel-zijn, zijn de Solfeggiofrequenties, een reeks specifieke geluidspatronen met buitengewone eigenschappen die verschillende gezondheidsaspecten bevorderen, afhankelijk van de gebruikte frequentie.

Kundalini Reiki

Reiki is een eenvoudige, natuurlijke en veilige methode van spirituele genezing en zelfverbetering die iedereen kan gebruiken. Het is effectief geweest bij het helpen van vrijwel elke bekende ziekte en kwaal en heeft altijd een gunstig effect. Het werkt ook in combinatie met alle andere medische of therapeutische technieken om bijwerkingen te verlichten en herstel te bevorderen.

Gong Reiki

Het is het ideale koppel; Reiki en de gong. Gongbaden en gongbadtherapie zijn geen nieuwe alternatieve geneeswijzen. Integendeel, de gong wordt al langer gebruikt dan enig ander instrument voor holistische klankgenezing. De gong zuivert en balanceert de energetische meridianen, laat spanning en blokkades los, brengt de geest tot rust en brengt het lichaam in een staat van diepe genezing. De trilling van de gong wordt niet alleen door de oren gehoord, maar ook door ons lichaam gevoeld, en beïnvloedt ons op de diepste cellulaire niveaus. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning.

Solfeggio Reiki

Solfeggio & Reiki, een koppel dat wij voor jullie hebben meegenomen uit Eden. Als een chirurg brengen onze Solfeggio klokken en klankschalen de Solfeggio frequentie die jij nodig hebt in jouw lichaam. Jij hoeft niets te doen. Je ligt lekker ontspannen op onze behandeltafel. Je wordt op een hele zachte manier meegenomen op de tonen. Ondertussen is Sione bezig met een Reiki behandeling.

Heel jezelf voordeelpakketten  

Voordeelpakket Aantal behandelingen Van Voor
Gongheling 3 sessies  € 225,00  € 150,00
Solffegio-heling 3 sessies  € 225,00  € 150,00
Gong Reiki 3 sessies  € 300,00  € 200,00
Solfeggio Reiki 3 sessies  € 300,00  € 200,00

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.